WAT VERLANGEN WE NAAR DEZE TIJD!

Gistermorgen stond ik op en dacht: pfffffffff wa vroeg! Naar Utrecht, workshop, ook nog eens over mezelf, TOP zeg! En jezus … wat een locatie hebben ze uitgezocht zeg! Niet eens in de buurt van het station. Tjonge jonge… Of ik zin heb, wa denk je zelf!

Niet echt enthousiast kom ik dan binnen. Nog 10x m’n mail gecheckt. Ja nu ga ik echt stoppen, het moet want we gaan beginnen. En ondertussen blijf ik maar denken aan de shit die ik de dag erna moet opruimen (al die ongelezen mails omdat ik vandaag niet kan werken).

We starten en gelukkig ben ik vrij snel aan de beurt met “mijn beurt”. Zo, dacht ik: dat zit erop. MAAR…… er gebeurt gewoon iets in de zaal. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, ideeën, worstelingen. Ik merk dat ik toch wel echt geboeid zit te luisteren naar iedereen. Ik herken mezelf in veel dingen. Jee, die hebben dat dus ook! Maar niet alleen de verhalen van collega’s boeien mij, maar ook vooral jullie verhalen Sara en Kim.

De theorie is prachtig, maar jullie geven zo’n mooi kijkje in jullie eigen zijn, in wat jullie bezighoudt, zowel zakelijk als privé dat ik als luisteraar me daar helemaal mee kan identificeren. Ook jullie stellen je kwetsbaar op en delen zaken uit jullie privé leven, zodat wij er beter van kunnen worden. Hoe mooi is dat ….. Dat maakt het een team van ons allemaal.

En zo ging ik naar huis gister en ben ik vandaag nog over aan het nadenken. Best fijn eigenlijk! Dus heel veel dank daarvoor, zeer waardevol!!!

En tot de volgende bijeenkomst! Heb er zo’n zin in!

FTF
kim@futuretalentfactory.nl