Van eiland naar WIJland… Verhuis je mee?

Misschien heb je net gelezen over ons pizzamodel, het streven naar een community.  Maar we willen aan de hand van onderstaand verhaal nog duidelijker maken wat de voordelen zijn van optimaal samenwerken en wat het jou kan opleveren!

Best simpel eigenlijk: vertrek van Eiland richting Wijland. Een heerlijke plek waar we graag bij stilstaan. Je leest in dit stuk alles over de cultuur, de taal en hoe jij en je collega-Assistants op Wijland kunnen komen. Het is een indirecte uitnodiging om je spullen te pakken en je te vestigen op Wijland. Voordat je de keuze maakt om te verkassen leggen we graag uit waar je precies terecht komt…

Wijland. Neem factor-x mee!
Op elke reisbestemming nemen we tegenwoordig factor 50 mee.
Op Wijland is factor-x een musthave voor in de koffer. Jouw zichtbaarheid is eigenlijk al een x-factor op zich, maar komt je talent ook genoeg tot uiting? Dat is de vraag.
Zichtbaar zijn op de achtergrond is prima en kenmerkt veel Assistants. Keihard werken, bescheidenheid, soms wat terughoudend en onzichtbaar onmisbaar.
O ja, en met regelmaat in de modus “ieder voor zich”.
Tot nu. Want destination Wijland is er om een ommekeer te maken. Om samen meer te bereiken, meer geluid te maken en daardoor meer te kunnen bijdragen. Maar ook om minder hard te werken en je werk nóg leuker te maken. Wijland staat voor het nieuwe werken. Het samenwerken en het bouwen aan eigen cultuur op dit eiland. Samen met je collega’s ontwikkel je een plek waar iedereen excelleert en zich razendsnel thuis voelt.

Groepsreis
Wijland is een plek waar veel aan ‘op een goede manier samenwerken’ wordt gedaan. Samen bereik je immers veel meer dan in je eentje. Op Wijland spreken alle Assistants dezelfde taal, ze dragen dezelfde boodschap uit en helpen elkaar waar nodig. Er wordt gekeken naar elkaars talent: wie kan ik waar inzetten of om hulp vragen? Welke Assistant krijgt een bepaalde taak? Hoe doen we ons werk zo efficiënt mogelijk? Wie heeft ergens heel veel lol in, wat een ander misschien met tegenzin doet? Kortom; talentmanagement.  Door deze cultuur is er veel meer zichtbaarheid van jou en je collega-Assistants.

Op Wijland is dit alles hartstikke normaal, maar we zien dat dit community-idee nog niet is doorgedrongen bij alle bedrijven. Iedereen werkt op zijn of haar eigen eilandje. Juist door elkaar op te zoeken en als het ware deze eilanden samen te voegen krijg je eenzelfde cultuur als op Wijland.

Never alone
Op Wijland spreken we Nederlands en Engels. Er wordt gestreefd naar een feeling of belonging.  Wijland verwelkomt iedereen, je voelt je op je gemak en hoort ergens bij. Een samenwerkingsverband met gelijkgestemden waarmee je in- én extern winst gaat behalen! Op alle vlakken. Waar wacht je nog op? Wijland is the place to be in the future of work!

FutureTalentFactory
info@futuretalentfactory.nl