Nieuwe energie, bewustwording, nieuwsgierigheid én een gerichte blik op de toekomst?

The Future of Work experience biedt een beleving waarin we mogen leren én lachen. We nemen het publiek mee in persoonlijke inzichten, verrassen door inspirerende keynotes en maken impact met muziek die je raakt. Een ruim uur vol energie, inspiratie, experimenteren en reflecteren.

Inspirator & future of work expert Sara van Broekhoven brengt mini keynotes over de actuele thema’s binnen een organisatie. We kijken naar cultuur én DNA en schrijven telkens de experience weer op maat, passend bij de missie en kernwaardes van de organisatie. We geven kleur aan de taal die gesproken wordt en verhalen worden verteld door “eigen” mensen. De power of storytelling! 

Sara gebruikt haar cabaretière talenten en laat je op een ontspannen manier nadenken over jouw rol in de toekomst van werk. Elk thema in de experience kent een nummer gezongen door Eva en begeleid door toetsenist Davy. De muziek (voor iedereen herkenbaar) maakt dat de thema’s goed kunnen landen, het raakt!

SARA VAN BROEKHOVEN
inspirator & futurist

EVA VAN DER DONK
zangeres

DAVY HITIPEUW
toetsenist

Meer weten over The Future of Work Experience?

Laat dan hier je gegevens achter en we spreken de mogelijkheden met je door!

Live, hybride en virtueel inzetbaar.

De experience is virtueel vanuit onze livestream studio, hybride binnen de organisatie of live op een externe locatie inzetbaar. Samen met onze technische partner zorgen we voor een juiste technische invulling van het optreden, de sprekers en in het geval van een digitale uitzending, de livestream.

Wat is jouw talent? Waar word ik door gedreven? Waar zit mijn waarde? Wij geloven erin dat het een mega impactvolle manier is om met storytelling, live muziek én een vleugje cabaret ons publiek te inspireren.

De Future of Work experience inspireert te gaan bewegen naar de toekomst. Laat je verrassen door onze futureproof kennis, energie en emotie! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door je gegevens achter te laten op het contactformulier.