REFERENTIES

Terugblik: NXP: “Wij zijn futureproof!”

Vanuit onze opdrachtgever NXP kregen we een hele mooie referentie die we graag met jullie delen en waarmee wij/zij misschien wel inspireren:

‘Sara is in de zomer van 2016 gestart bij NXP om de assistants van de vestigingen Eindhoven en Nijmegen voor te bereiden op de toekomst. Na een traject van een jaar, waarin o.a. vier zeer leerzame workshops rond eigen ontwikkeling en samenwerking, heeft dit geresulteerd in het ontstaan van de PAC* (Professional Assistants Community).

Sara en haar collega’s hebben met hun sprankelende aanwezigheid gezorgd dat alle neuzen dezelfde kant op staan en ons een flinke duw in de juiste richting gegeven. Mede door hun begeleiding kunnen wij ervoor zorgen dat scholing en ontwikkeling binnen NXP voor deze groep nog beter binnen handbereik is en voelt men zich meer gewaardeerd! Wij zijn futureproof!’

*Door deze community kunnen assistants hun kennis en ervaring delen, samenwerken en nastreven om de meeste efficiënte community binnen NXP te worden. Een prachtig initiatief!