REFERENTIES

KPN – DAY OF THE ASSISTANT

“Hoe blijf ik van waarde in de toekomst”

“Wij horen regelmatig dat ons vak zal gaan veranderen, maar is dat zo én als dat zo is, hoe kunnen wij ons daar op voorbereiden?”

Dat stond in de uitnodiging die wij stuurden naar alle secretaresses binnen KPN. En de opkomst was hoog, want wij willen allemaal weten hoe wij bevlogen en betrokken bij het werk kunnen zijn en blijven in een veranderende omgeving.

Sara van Broekhoven van FutureTalentFactory heeft samen met alle aanwezigen een kijkje genomen in de toekomst van ons vak en ons op een energieke manier geholpen op zoek te gaan naar dat stukje ( 20% procent) extra wat wij kunnen bieden om flexibel te zijn en mee te gaan in de veranderingen.

De aanwezige Secretaresses zijn zich na deze sessie meer bewust van hun toegevoegde waarde en kunnen én willen hierover in gesprek gaan met hun manager.

De reacties na de sessie met Sara waren zeer enthousiast. Een bevlogen, lekker gek mens die onze taal spreekt, begrijpt wat wij zo leuk vinden aan dit vak, maar ook de urgentie ziet dat te moeten veranderen. De KPN secretaresses hebben een zetje gekregen hierover na te denken en belangrijker nog, inspiratie opgedaan om er mee aan de slag te gaan.