REFERENTIES

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Voor onze Management Assistenten (MAS) hebben Sara en Kim een uitgebreid leerprogramma  ontwikkeld. Aanleiding was de veranderende rol van de functie van de managementassistente.

De boodschap was om ook zelf het initiatief te nemen om je te ontwikkelen. Niet iedereen stond meteen te juichen, maar het enthousiasme van Sara en Kim viel niet te negeren. Deze dames inspireerden bijna iedereen om het anders aan te pakken. Om eens goed te kijken naar wat je doet en of dat zinvol is voor jou en voor de organisatie. Mét blijvende resultaten:

  • De overtuiging overheerst dat je als Managementassistent veel meerwaarde kan bieden én dit binnen de organisatie kunt laten zien
  • We werken met een MAS stuurgroep die o.a. verschillende interessante workshops en bijeenkomsten organiseert
  • We helpen nu de organisatie bij vervanging tijdens langdurige ziekte en tijdelijke klussen die gedaan moeten worden op een andere afdeling dan waar je werkt.
  • We werken met een talentenmatrix: duidelijk is te zien wie een specifiek talent heeft voor een bepaalde vaardigheid of kennis. Zo kunnen we onze talenten gericht inzetten.

Het blijft hard werken om de vaste gewoontes te doorbreken, maar het lukt!

Sara en Kim hebben ons geholpen om eens verder te kijken dan je ‘gewone’ werk en dat is heel verfrissend én waardevol voor de organisatie