PLACE TO BE

OVER LOFT

LOFT is een unieke en ongedwongen werksessielocatie middenin bourgondisch Den Bosch. Het karakteristieke pand heeft uitzicht op het vaarwater en zowel binnen als buiten ervaar je een gemoedelijke sfeer en ultieme gastvrijheid. Kortom, werken en denken in een setting waar je het gevoel krijgt echt even out of office te zijn. En juist díe beleving zorgt ervoor dat men met een totaal andere mindset de dag beleeft en belangrijker: ‘andersdenkend’ weer huiswaarts keert.

LOFT is te reserveren voor verschillende soorten werksessies. Met of zonder onze ‘bemoeienis’. Kies je voor het eerste, dan begeleiden Future Strategist Sara van Broekhoven en/of facilitator Kim van Stippent de sessie. Je gaat dan naar huis met een gegarandeerde blik op de toekomst!

Uiteraard kun je LOFT ook boeken zonder werksessie-begeleiding. Onze hosts zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zij verrassen jullie met hun hospitality 2.0.2.0. Verrassen doen we sowieso alleen op de dag zelf en niet achteraf, want bij ons gelden all-in prijzen. Wel zo handig!

LEKKER PRAKTISCH

De hele dag gaan jullie vol energie aan het werk, terwijl onze hosts alle vanzelfsprekende randvoorwaarden faciliteren. Van het koekje bij de verse koffie tot aan de flip-over en de nietmachine. Bovendien zijn zij de wandelende Lonely Planets van Den Bosch, en geven zij tal van tips voor de na-borrel, restaurantjes en overnachtingsmogelijkheden.

– ONTMOETEN EN ONTWIKKELEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH

– ALLE FACILITEITEN AANWEZIG

– RUIMTES ZIJN AAN TE PASSEN AAN DOEL EN GEWENSTE SFEER

– GOED BEREIKBAAR MET OV EN GENOEG PARKEERRUIMTE

– FOOD, DRINKS EN HOSTING

– FLEXIBELE INDELING MET MOGELIJKHEDEN TOT VELE BREAK OUTS

– TE RESERVEREN MET OF ZONDER WERKSESSIEBEGELEIDERS

ABOUT US

WIE WE ZIJN

LOFT is een initiatief van Het Bossche bedrijf De FutureTalentFactory (FTF), opgericht door Sara van Broekhoven en Kim van Stippent. De FTF begeleidt teams en organisaties richting de toekomst van werk. Hun groeiprogramma’s worden zowel incompany als in eigen huis gegeven. Voor dat laatste zochten zij een ontmoetingsruimte die inspireert, die een sfeer biedt waardoor je even out of office bent en waar de inrichting gemakkelijk is aan te passen.

Inmiddels ontvangen zij hier hun eigen klanten en is LOFT ook te reserveren door groepen en organisaties die de perfecte plek voor brainstorm- en werksessies zoeken.

LOFT BEZICHTIGEN

Wil je LOFT graag bezichtigen voordat je de boeking maakt? Dat kan op momenten dat LOFT niet verhuurd is. Mail naar loft@futuretalentfactory.nl of bel naar +31 732080025 en maak gelijk een afspraak.

WITH US

WAT JE MAG VERWACHTEN

‘Mensen inspireren en toekomstgericht laten denken, wij doen niets liever. Of het nu gaat om grote organisaties, maatschappelijke instellingen of gemeenten: iedereen zal de veranderingen in het werklandschap gaan merken.

Na jarenlange ervaring met inspiratiesessies zijn we expert in het wakker schudden van mensen. Dat doen we rebels, met veel humor in een goed georganiseerde chaos. Kernwoorden in de begeleiding van onze werksessies? Innovatie, een blik op de toekomst, positief denken en uitdaging.

Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken. Van moderator tot dagvoorzitter, en van een op maat gemaakte toekomstscan op jullie organisatie: wij ontvangen jullie graag in LOFT waar we ons motto tonen: Working with FTF, never a dull future!’

CONTACT & MEET US

WAAR JE ONS VINDT

LOFT ligt op slechts 8 minuten lopen, of 4 minuten rennen, van Station Den Bosch en bevindt zich aan de prachtige Handelskade. Tijdens de wandeling vanaf het station word je al goed ondergedompeld in de Bossche gastvrijheid, wanneer je de prachtige grachten en, niet onbelangrijk, Banketbakker Jan de Groot passeert. Wil je dusdanig veel Bossche Bollen meenemen voor familie en vrienden, en kom je met de auto? Er zijn op en rondom de Handelskade meerdere parkeerplaatsen te vinden!

Meer weten?
Heb je meer vragen, interesse in een rondleiding of wil je sfeer en koffie komen proeven? We ontvangen je graag bij ons in The Loft in Den Bosch! Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en samen ontwerpen wij een perfect verzorgde dag!

FOOD & DRINKS

LOKAAL
KWALITEIT
CIRCULARITEIT
ECO-SYSTEMISCH

Wij geloven in stadsversterkend samenwerken. Wij werken dan ook samen met lokale ondernemers en producten. Vers en van hoge kwaliteit.

FOLLOW US