FTF INNOVATIEHUBS

Op woensdagochtenden is er ruimte om in gesprek te gaan bij én met FutureTalentFactory.

Wij brengen in deze Innovatiehubs gemeenschappelijke vraagstukken van onze klanten bijeen.

Een innovatiehub is eigenlijk niets meer dan het samenbrengen van een groep mensen die willen starten met innoveren. Wij bieden innovatiehubs die impact hebben op het individu en daardoor meerwaarde hebben binnen de hele organisatie. Daarnaast realiseren we kruisbestuiving en kennisoverdracht voor én van jouw collega’s.

FTF als facilitator en matchmaker dus. We nodigen je van harte uit in onze factory om samen (vanzelfsprekend onder het genot van Bossche bollen 😉) met een kleine groep innovators ons te buigen over thema’s die relevant zijn voor de #toekomstvanwerk! Alle innovatiehubs worden verzorgd bij ons op de factory! Wij hanteren hier geen inschrijfgeld voor, wel vragen jullie om een #doinggood bijdrage aan ClubGoud, in welke vorm dan ook! Bekijk hier wat jij kunt betekenen!

Zien we je binnenkort bij ons op de Factory?

Er geldt een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 10 deelnemers voor de hubs.

Adres Innovatiehubs:
LOFT by FTF
Handelskade 2
5211 TH ‘s-Hertogenbosch

BEKIJK HIERONDER ONS AANBOD:

Aanmelden Innovatiehubs

Meld je hier aan voor één van onze Innovatiehubs!

Innovatiehub SLIM COMMUNICEREN
Susanne Arcidiacono | 27 mei 2020 | 09.30 – 11.30 uur

Wat zegt jouw manier van communiceren over jouzelf en hoe kom je over op de mensen om je heen? Hoe kun je door anders te communiceren meer bereiken bij de ander. Tijdens deze Hub gaan we diverse manieren van communiceren bespreken en bekijken we wat communiceren zonder oordeel je op kan leveren. Tijdens rollenspellen zullen we hiermee oefenen, zodat je dan ook echt kunt ervaren wat een bepaalde soort communicatie met je doet. Een interactieve, leerzame, maar vooral leuke sessie voor mensen die een stukje dieper met dit onderwerp aan de slag willen gaan.

Follow-Up Hub THE FUTURE ROLE GROUP
FTF | 10 juni 2020 | 09.00 – 12.00 uur

Op 25 september was het zover, op het prachtige terrein van Nyenrode werden de Future Assistant Roles 2025 | 2030 | 2040 gelanceerd! Maar liefst 40 leergierige Assistants reisden af naar Breukelen om met ons deze dag te beleven. Hierna is er flink gewerkt en is er nagedacht hoe deze rollen geïmplementeerd kunnen worden binnen organisaties en welke acties leiden tot die nieuwe rollen. Eind mei, maanden na de lancering van de rollen, is het tijd voor de best practices en best fuck-ups. Deze werksessie zal plaatsvinden op 27 mei. Lijkt je dit nou ook wat? Laat van je horen en sluit je aan bij The Future Role Group!

Innovatiehub STYLEHUB: HET BELANG VAN UITSTRALING
Ingrid Romijn, Rabobank | 17 juni 2020 | 09.00 – 11.30 uur

“Wat straal je uit? Wat wil je uitstralen? En wat kan je daarbij helpen om dat te bereiken?”

Ingrid Romijn is Management Assistant bij de Rabobank en is bij Danie Bles Styleschool in opleiding gegaan!

In deze Hub staat styling centraal en wat voor impact uitstraling heeft op jezelf en op je omgeving. Topics als kleur- en figuur-analyses komen voorbij, het belang van een goede communicatie tussen klant en stylist en het resultaat van een garderobeplanning.

Hoe kun je meer orde en rust scheppen in je garderobe, oftewel in je hoofd?