Service-excellence white

EXPERT IN SERVICE EXCELLENCE

Empoweren met gastvrij meesterschap

Communiceren-met-impact white

WIJ
ZIJN REBELS

Empoweren met het lef om het anders te doen

Future white

TOEKOMSTPLANNEN
TEKENEN

Empoweren door het voorspellen in visualisaties

Innovatie white

INSPIREREN HOE HET OOK KAN

Empoweren met inspiratie en voorbeelden uit praktijk

DE KERN VAN 4 IN ONZE AUTHENTICITEIT

De wereld van werken verandert, banen verdwijnen maar werk blijft. Daarom begeleiden, adviseren en helpen wij organisaties, teams en individuen in hoe van waarde te blijven in de toekomst van werk.

Dit doen wij door samen met professionals te bouwen aan een professionele business support met een zelf organiserend vermogen en grote toegevoegde waarde voor de organisatie en haar omgeving. Een toekomstbestendig model voor zowel mens als organisatie.

Het FTF TEAM

SARA VAN BROEKHOVEN
Founder en #toekomstvanwerk voorspeller @FTF

Sara’s missie? Mensen bewust maken van hun marktwaarde richting de toekomst! Sara is al jaren actief om de match te maken tussen talent en organisatiebehoeftes. Eind 2015 startte ze ook om die reden een onderneming -nu de FutureTalentFactory- de wereld van werk heeft namelijk behoefte aan talent met een toekomstbestendige mindset en dat kon ze moeilijk vinden in de bestaande markt van toen.

Sara is een inspirator met focus; het ontwikkelen van mensen, teams en bedrijven naar volledig potentieel en ‘drive’ is haar passie. Bij deze ontwikkeling gaat zij het ‘anders doen’ niet uit de weg. Sara heeft een ruime ervaring in het employabel maken van professionals en heeft een bewezen trackrecord.

Sara gelooft in de kracht van zelforganiserende teams die met authenticiteit het verschil durven te maken. Haar aanpak is; puur, onbevangen, visualiserend en met een bak humor! Naast de hoofdrol die Sara in onze programma’s heeft is ze ook de ontwikkelaar van futuristische, maffe nieuwe producten in ons bedrijf die bijdragen aan de mens van waarde maken richting de toekomst van werken!

EVA VAN DER DONK
Organizer & Co-facilitator @FTF

Proactief organiseren, plannen, communiceren en deadlines bewaken met als kers op de taart en mega fijn en gastvrij karakter!
Eva plant onze projecten, assisteert Kim & Sara en is tevens co-facilitator binnen onze programma’s.

Naast een passie voor organiseren en faciliteren is Eva ook werkzaam als zangeres. Zo zetten we haar regelmatig in op specifieke momenten binnen onze programma’s omdat muziek verbindt én raakt. Dit brengt telkens weer kippenvel en de thema’s kunnen even landen.

Eva: “Ik raak iedere dag weer geïnspireerd door de denk- en werkwijze van Kim & Sara. Ik ben in een warm bad terecht gekomen waar ik mijn energie kwijt kan in verschillende werkzaamheden. Naast het zingen, heb ik altijd al overdag willen werken om mijzelf te blijven ontwikkelen en verbreden. Ik omring me graag met energieke mensen en daarvoor ben ik hier aan het juiste adres. Ik geloof in dit bedrijf, in ieders unieke talent en in de toekomst!”.

ELISAH DOEVENDANS
Grafisch vormgever @FTF

“Alles wat te maken heeft met design verzorg ik voor de FutureTalentFactory.
Hoewel Sara en Kim duidelijk weten wat ze willen geven ze aan mij alle ruimte voor de grafische vormgeving.

De energie die Sara en Kim hebben werkt zeer aanstekelijk, het plezier in wat ze doen spat er vanaf, evenals het toekomstbeeld dat ze voor ogen hebben. Deze krachtige eigenschappen neem ik mee in de beelden die je ziet, zowel on- als offline. Een fantastische samenwerking die we in de future gaan doorzetten!”

KIM VAN STIPPENT
Founder & ambitie-expert @FTF

Kim is workshopfacilitator, (career)coach en de drijvende kracht in de operatie van ons bedrijf. Met haar motto ‘mensen gelukkig maken en organisaties succesvol’ heeft ze bij tal van bedrijven voor ontwikkeling gezorgd. Ze gelooft erin dat mensen bewust maken van hun authentiek talent van groot belang is, zodat ze weten waarmee ze buitengewoon kunnen zijn en vervolgens progressie maken in wat ertoe doet in de toekomst van werken. Én ze is ervan overtuigd dat het bouwen van betekenisvolle toekomstige supportorganisaties met buitengewone authentieke mensen en samenwerkingen zal resulteren in een toekomst van werk waar mensen van waarde en intern relevant blijven. Kim heeft jarenlange ervaring in het business-support vak, wat maakt dat ze uitstekend weet wat er speelt bij zowel de professional als de klant.

RICHARD DE HOOP
Team & samenwerk-expert @FTF

Samen toekomstmuziek schrijven, dat is wat Richard de Hoop doet tijdens zijn presentaties bij onze klanten.

Richard biedt een energieke en muzikale bijeenkomst  die garant staat voor ontwikkeling van teams en individuen, én die bovendien perfect aansluit bij de FutureTalentFactory:  “In de toekomst van werk worden talenten van groot en doorslaggevend belang. Door muziek als metafoor te gebruiken wil ik professionals bewust maken van hun talent en authenticiteit en ze klaarstomen voor de toekomst.”

Richard brengt serieuze inhoud op een luchtige en leuke manier, hij staat bekend om zijn enthousiasme en originaliteit en laat uiteindelijk iedereen een toontje hoger zingen…

HENNIE BRONS
Career & Talent Coach @ FTF

Hennie is (career) coach. Zijn droom is dat mensen hun talenten ten volste benutten en het lef te hebben om authentiek te zijn en zo echt werk-geluk te vinden!

Mensen die in hun kracht staan hebben een ongekende waarde voor organisaties. Dat is juist wat er nu zo hard nodig is. Authentieke mensen die daarmee het verschil maken. Die ervoor zorgen dat organisaties op korte en lange termijn succesvol zijn en blijven.Ook voor organisaties is er lef nodig! Lef om een omgeving te creëren waarin mensen durven zichzelf te zijn en waar zij hun potentie volledig kunnen ontwikkelen.

Met zijn jarenlange ervaring ondersteunt Hennie met veel plezier mensen en organisaties in dat proces. Hij stelt scherpe vragen om snel tot de kern te komen, geeft je tools om te ontdekken wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt, maar het allerbelangrijkste is dat je het LEF ontwikkeld om dat te doen waar jij gelukkig van wordt.

Hennie geeft mensen de ruimte, luistert met aandacht, maar kijkt ook graag vooruit. Het glas is meer dan halfvol en zijn motto is: ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’.

KEVIN WEIJERS
Chief Experiment Officer @ FTF | ontwerpt & draait met Sara cultuur- en leiderschap programma’s

Kevin is ook spreker en schrijver van het boek ’21 dagen niet klagen’. Zijn verhaal: nadat hij (in loondienst) stopte met e-mail, en zijn full-time baan in 10 uur per week deed, reisde hij ruim twee jaar de wereld rond om bedrijven te helpen nieuwe ideeën te lanceren; in ruil voor eten en onderdak.

37 experimenten later keerde hij huiswaarts en begon het frisse bedrijf Noozel. Noozel helpt organisaties hun cultuur- en innovatievraagstukken van vandaag, te doen op de manier van morgen.

Met alles wat hij doet, wil Kevin je met een grote glimlach op een nieuwe manier naar hetzelfde laten kijken. Om zo te ontdekken hoeveel er mogelijk is, als je af en toe stopt met denken en start met doen.

KEESJE HOES
Adviseur employabiliteit @FTF

Als adviseur employabiliteit zal Keesje de professionals begeleiden middels een-op-een coachingstrajecten in de duurzaamheid van hun talent.
Keesje: “In ieder van ons zit een authentiek talent waarmee het verschil gemaakt kan worden in de toekomst. Professionals ondersteunen in de transformatie om weer vanuit dit talent te gaan werken is het mooiste, leukste en dankbaarste werk dat er is!”

GERTJAN KLEIJNE
Live-cartooning & illustrator @FTF

Gertjan is een gamechanger in onze projecten. Al een aantal jaar mogen wij werken met dit enorme talent voor illustraties, cartoons, strips, visuals en dat alles met een flinke dosis humor! Gertjan vertaald woorden naar beeld op een ongekende en unieke wijze! De kracht van beeld doet zo veel. Als mensen het zien in beeld, gaan ze erin geloven en zich er ook naar gedragen. Gertjan tekent woorden begrijpelijk voor iedereen. Zijn platen maken je nieuwsgierig en zorgen door middel van beeldkracht dat toekomstplannen ineens werkelijkheid worden.

JILDAU BOERSMA
Hospitality Trainee @FTF

Met een frisse blik op de toekomst is Jildau de nieuwe collega van de FTF. Als hotelmanagement student aan Breda University of applied sciences ligt de focus vooral op het gastvrij services aanbieden. Ze versterkt het team op het gebied van Social media en is bezig met nieuwe initiatieven om de FTF hospitable en bij de tijd te houden.

Jildau: “ Als student ben ik nog zoekende naar mijn eigen toekomst rol en de FTF is de perfecte plek om dit te ontdekken. De energie van de dames werkt aanstekelijk en iedere dag krijg ik de kansen om mezelf te ontwikkelen en te experimenteren met verschillende opdrachten. Ik kan hier echt helemaal mijzelf zijn en uitzoeken hoe ik mijn skills op de juiste plek kan inzetten. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om tijdens deze periode nieuwe toffe mensen te onmoeten en om van en samen met hun verder te leren.”