FTF & DE ORGANISATIE VAN DE TOEKOMST

Hoe gaat uw organisatie eruit zien in de toekomst? En…hoe gaan de professionals in uw organisatie het verschil maken in die toekomstige organisatie? Waar liggen de mogelijkheden en kansen om business-support naar een toekomstbestendig niveau te brengen? Welke futureskills worden enorm waardevol en welke skills worden waardeloos?

Wij kijken in onze programma’s naar wat  uw organisatie nodig heeft richting de toekomst en ontwerpen samen met de professionals een toekomst waarin hun rol relevant is én blijft.  Wij geloven dat als professionals zélf hun rol en service ontwerpen, dit het meeste impact heeft. Ga het niet voor ze bedenken, maar laat ze zelf mee ontwerpen. Om een team van professionals optimaal te laten functioneren in hun nieuwe rollen werken wij met bewezen programma’s die we in lijn met de taal van uw bedrijf brengen. Onze programma’s worden ook wel employabilityprogramma’s genoemd en kennen een zeer actief en opschuddend karakter waarin het waarde-belang van de professional en de eigen input blijvend impact heeft. Met als resultaat een zelfsturend team welke klaar is voor de toekomst.

Meer over onze employabilityprogramma’s

Met onze effectieve employabilityprogramma’s leggen wij de vinger op wat uw supportorganisatie sterk maakt richting de toekomst. Daarnaast vergroten wij de waarde van uw team!

Onze bewezen succesvolle programma’s worden theoretisch, metaforisch en visualiserend stevig onderbouwd. Het zijn verhelderende, impactvolle en ervaringsgerichte programma’s met veel diepgang die op geen enkel moment zweverig of oppervlakkig worden. Het gemeenschappelijke doel is altijd: waarde geven aan mensen.