FTF COACHING

Onze persoonlijke FTF Coaching is gericht op bewustwording, ontwikkeling en gedragsverandering. Dat betekent maatwerk: het werkt het beste als de coaching goed is afgestemd op de behoefte van de coachee en de organisatie. Als coachee verwerf je nieuwe inzichten en vaardigheden over jouw persoonlijk en professioneel functioneren, waardoor je beter in staat bent jouw doelen en die van jouw organisatie te bereiken.

Gedragsmodellen helpen je om zelfinzicht te krijgen, waardoor je zelfbewustzijn toeneemt en je zelfvertrouwen groeit. Binnen de FUTURETALENTFACTORY werken we graag met de kernkwaliteiten van Daniël Offman, het Eisenhower model, gedragsrichtlijnen, overtuigingen en laten we ons inspireren door the #futureofwork. Dat doen we nooit zonder een link naar de praktijk en altijd afgestemd op jouw persoonlijke leervraag, zodat je grip op je persoonlijke ontwikkeling krijgt.

De theorie die we gebruiken is gebaseerd op de ‘Golden Circle’ van Simon Sinek (Waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn doel in mijn werk?), het ‘Customer Loyalty Model’ (Hoe kan ik een verschil maken?) en Steven Covey (7 Habits of Highly Effective People). Het is een boeiend en leuk coachtraject dat je een helder en duidelijk beeld geeft over het inzetten van jouw buitengewoon talent.

WERKEN VOLGENS HET 5-FASENMODEL

Onderstaande 5 fasen nemen we in een persoonlijk gesprek onder de loep en samen stellen we een maatwerk programma op waarbij we gaan voor het best haalbare resultaat voor zowel de coachee als voor de opdrachtgever/ organisatie.

1. GOT IT – Buitengewoon talent
Wat is jouw natuurlijk aanleg?

2. LOVE IT – Passie
Wat is jouw diepe passie?

3. WANT IT – Wilskracht
Heb je de wil om jouw talent en passie in te zetten?

4. WHERE IS IT – Kansen
Hoe ga je de talenten en passies inzetten in jouw werkomgeving?

5. PLAN IT – Plannen van je professionele doelen (opleveren in een persoonlijk werkplan)
Wat ga je op de korte en lange termijn doen om jouw professionele toekomst in gang te zetten?

KEESJE HOES

De coaching wordt gefaciliteerd door Keesje Hoes. Keesje is een professionele, enthousiaste gedreven verbinder. Zij heeft jaren lange ervaring als leidinggevende binnen grote organisaties waar klantbeleving en het businesssupport vak top prioriteit hadden. Tevens heeft zij haar expertise opgedaan als specialist talent, intuïtie en leiderschapsontwikkeling. Zij heeft coachopleidingen gevolgd aan o.a. de School voor Coaching te Utrecht en Het Centrum voor Effectieve Intuïtie te Haarlem.

Zij gelooft dat een ieder van ons een authentiek talent bezit waarmee het verschil gemaakt kan worden in de toekomst. Professionals ondersteunen in de transformatie om weer vanuit dit talent te gaan werken is het mooiste, leukste en dankbaarste werk dat er volgens haar is.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor FTF Coaching?