DE FUTURETALENTFACTORY (FTF) BEGELEIDT OP EEN UNIEKE WIJZE TEAMS, ORGANISATIES EN INDIVIDUEN RICHTING EEN IMPACTVOLLE TOEKOMST VAN WERKEN.

Hoe gaan mensen werken in de toekomst? Op die vraag geven wij in onze programma’s het antwoord. De traditionele rollen veranderen steeds meer naar hoofdrollen en deze vooruitgang vraagt om ander gedrag en andere vaardigheden. Om organisaties en mensen te versterken richting de toekomst van werk is de FutureTalentFactory opgericht. De FutureTalentFactory inspireert mensen, teams en organisaties in hoe waarde te creëren voor die toekomst van werk! Toekomstig talent opschudden én doorontwikkelen om vervolgens samen de slimste oplossingen te bedenken voor de #futureofwork. Dat is waar wij in geloven. Het ontwikkelen van jouw team en bedrijf naar volledig potentieel en ‘drive’ is onze passie.

Klik hieronder voor de mogelijkheden

De kern van 4 in onze authenticiteit

Service-excellence

EXPERT IN SERVICE EXCELLENCE

Empoweren met gastvrij meesterschap

Communiceren-met-impact

REBELS

Empoweren met het lef om het anders te doen

Future

TOEKOMSTPLANNEN
TEKENEN

Empoweren door het voorspellen in visualisaties

Innovatie

INSPIREREN HOE HET OOK KAN

Empoweren met inspiratie en voorbeelden uit praktijk

Sara’s visie op werk:

“Ja, er gaan banen verdwijnen door robotisering en een zelfredzame nieuwe generatie, maar er blijft werk. Ik ben ervan overtuigd dat we een welvaartsverhoging kunnen ontwikkelen, juist doordat routinematig werk gaat verdwijnen, houden we tijd over om ons te richten op waardevol werk. We moeten ons dan wel klaar maken om het anders te willen doen en het nieuwe werk dat ontstaat naar ons toe te trekken.”