De Assistant van de toekomst, word jij het?

Whitepaper over de rol van de Assistant in 2025-2030-2040

Jouw baan verandert, en wij weten hoe!

In deze whitepaper, die wij niet voor niets WHYpaper hebben genoemd, lees je de Assistant-rollen van de toekomst die wij hebben kunnen voorspellen na een studie Future Strategist aan Nyenrode. Wil jij weten wat de functie-eisen over 5 jaar zijn? Waar je van meerwaarde bent in 2030 én waarom je vanaf nu graag tot je 75e werkt? Ben je net zo nieuwsgierig als je collega’s die je al voorgingen in het opdoen van deze kennis?

Na het lezen van de whitepaper weet jij:

Waar en hoe jij van meerwaarde wordt in de werkwijze van de toekomst.

Wat je kan bijdragen aan het succes van je werkgever.

Waarom netwerken een van je belangrijkste werkzaamheden wordt.

Wanneer je je spullen moet pakken…

Download de Why(te)paper hier!

Meld je hier aan en laat ons weten waar we deze bijzondere #mustread naartoe mogen mailen.

Deze toekomstscenario’s zijn ontwikkeld in samenwerking met Prof. Dr. Annemieke Roobeek. In onderstaande video hoor je haar visie op de toekomst van de Assistant.

Working with FTF, never al dull future!

De FutureTalentFactory staat voor verandering en focus op de toekomst van werk. Wij kijken naar de veranderende rol van de Assistant en naar wat het bedrijven oplevert. Dit doen wij wel op een nét wat andere manier dan men gewend is. En juist door onze manier van werken boeken wij de successen en mochten wij bij tal van bedrijven impact maken. Onze manier? We zijn wat rebels, schetsen letterlijk en figuurlijk de toekomstplannen, we zijn authentiek en ons belangrijkste motto: Working with FTF, never al dull future!

REBELS

AUTHENTIEK

TOEKOMSTPLANNEN
TEKENEN