DIT IS WAAROM ASSISTANTS VAKANTIE VERDIENEN, en hoe je met extra kilo’s terug kunt komen…

Het hele jaar heb je als Assistant klaargestaan voor anderen. Je hebt mensen achter hun vodden aangezeten, hebt 100.00 woorden getypt, bent vernieuwend bezig geweest, je hebt agenda’s volgepland (en net zo vaak weer gewijzigd, hier komen wij nog op terug beste managers), je hebt gebeld, gemaild en zo verder.
Met andere woorden: zonder jou zijn ze nergens!

Een welverdiende vakantie staat nu misschien op de planning, óf je hebt in deze rustige tijden wat meer ruimte voor je eigen ontwikkeling. En omdat elke vakantie garant staat voor extra kilo’s doen wij ook een duit in het zakje. Brein-kilo’s welteverstaan.
Dus: regel jij de Toscaanse wijn of Spaanse tapas, dan regelen wij de rest. En dat doen we in de vorm van een (insert tromgeroffel)…

Summerfit – Futurefit Challenge”

 

Hoe dan, en ga ik hier enorm van zweten?
Een uitleg van deze musthave voor op de camping, het strand of la balkonia is op zijn plek.
De komende weken ontvang je via onze social mediakanalen een wekelijkse futurefit workout!
Een work-out waarbij je kunt blijven liggen op je strandbed en ondertussen – al dan niet met een verkoelend drankje – je brein kunt laten werken en inspirerende stof tot nadenken krijgt aangeboden. Zie het als een Donald Duck Vakantieboek, maar dan digitaal en speciaal voor Assistants die ook in hun vakantie persoonlijke groei willen doorzetten.
Of voor hen die daar eindelijk de tijd voor kunnen nemen.
Want als je dan toch zwaarder terug moet komen van de vakantie, dan maar met een hoofd vol met tips, trends en toekomstbeelden.
Houd LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram in de gaten, en blijf zelfs in je vakantie #futurefit!

En jullie dan, Sara & Kim?  

Wij maken de FutureTalentfactory ook fitter gedurende de zomer. Wij bereiden ons namelijk voor op de komst van trainees Maud en Tara.
Maud (Hotel Management School Maastricht) gaat zich richten op een hospitality onderzoek en ons faciliteren bij de lancering van ons boek dat einde van dit jaar verschijnt.
Tara (Hogeschool Toegepaste Psychologie) gaat ons helpen onze programma’s te optimaliseren en online aan te bieden in de virtuele factory die naar verwachting in 2020 live gaat.

Fijne zomer!

FTF
kim@futuretalentfactory.nl