VIRTUELE COMMUNITY EN INSPIRATIESESSIES

WAARIN TEAM WEKELIJKS REALTIME BEGELEID WORDT DOOR SARA VAN BROEKHOVEN

We merken dat het heel belangrijk is in deze tijden om de juiste energie vast te houden. Daarbij kennen we een aantal uitdagingen welke FTF graag omzet in kansen, daadkracht en acties:

  • Het op deze manier virtueel verbinding houden met elkaar (het werken in Teams) kan voor velen nieuw zijn, FTF helpt hierbij met praktische informatie en tips
  • Deze onwerkelijke wereld zorgt voor angsten en onzekerheden, FTF helpt om in controle te komen over belemmerende gedachten en belangrijk: hoe je kan omdenken
  • De mentale gezondheid wordt uitgedaagd doordat structuur en dagelijkse routine wegvalt, FTF helpt om weer structuur te bepalen
  • Mensen kunnen ‘verlamd’ raken, FTF helpt om meerdere scenario’s te bedenken om zo weer enigszins in controle te komen
  • In zijn totaliteit is deze nieuwe wereld voor mensen heel uitdagend, het vraagt om innovatie en creativiteit, FTF helpt door als een klankbord te fungeren én als ideeëngenerator, never waste a good crisis!

TEAMS: Virtuele omgeving voor Assistants met als doel verbinding houden in deze bizarre tijden
Het is fijn om in deze tijden verbinding te houden. Stilstaan met elkaar bij jullie professionaliteit en inzet.

Hoe werkt het
De omgeving waarin we met elkaar gaan samenwerken/samenkomen is een tool van Microsoft, het heet Teams en we hebben er een vleugje Zoom aan toegevoegd.

Wij zijn ervan overtuigd dat jullie hiermee het verschil gaan maken en de trend gaan zetten binnen jouw organisatie in de #toekomstvanwerk!

Jullie ontvangen vanuit ons een instructiefilm hoe je Teams installeert. Daarna volgt een uitnodiging en gaan we elkaar virtueel treffen, via een linkje dat in de uitnodiging staat. Jullie hoeven alleen maar daarop te klikken en dan komen jullie in een gehoste omgeving van ons terecht. Daarin gaan we jullie uitleggen hoe het werkt, stap voor stap.

Wat heb je nodig
Een computer, laptop,  ipad of telefoon (smartphone) met camerafunctie en internetverbinding.

Wat willen we bereiken, mét jullie
De Teams omgeving biedt een platform waar interactie kan plaatsvinden. Op die manier houd je de mindset scherp. Het is een plek om focus te bepalen en wellicht komen er thema’s vanuit jullie die vervolgens weer bijdragen aan strategische thema’s die nu belangrijk zijn voor jullie organisatie.

AANMELDFORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.